Keller Williams Realty Louisville East - Sara LeGaspi Realtor KY and IN
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 1 633 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1129 Greenaway Place, New Albany, IN 47150
  Listing Courtesy Of: Green Tree Real Estate Services, 888-581-8733, Heather Robinson
  I ri - 284 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  200 Noelle Court, Elizabethtown, KY 42701
  Courtesy of AMERICANA REAL ESTATE AND AUCTIONS, 270-668-2432, Dwight Butler
  I ri - 724 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  149 Highland Springs Drive, Mount Washington, KY 40047
  Courtesy of RE/MAX RESULTS, 502-619-4322, Trish Ford
  I ri - 102 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  24D Golf View Court, Elizabethtown, KY 42701
  Courtesy of SCHULER BAUER REAL ESTATE SERVICES ERA POWERED- Elizabethtown, 270-735-3978, Cori Zaring
  I ri - 1 443 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  100 Bonfire Lane, Elizabethtown, KY 42701
  Courtesy of KELLER WILLIAMS HEARTLAND, The Brantingham Group Team
  I ri - 28 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1809 Lakewood Drive, Elizabethtown, KY 42701
  Courtesy of eXp Realty LLC, 270-214-9723, Olive + Oak The Still Group Team
  I ri - 73 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6885 Cedar Grove Road, Shepherdsville, KY 40165
  Courtesy of RE/MAX RESULTS, 502-619-4322, Trish Ford
  I ri - 1 064 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1500 Yorkshire Drive, Elizabethtown, KY 42701
  Courtesy of SCHULER BAUER REAL ESTATE SERVICES ERA POWERED- Elizabethtown, 270-506-9366, Hope Karlsen
  I ri - 292 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  105 Bonfire Lane, Elizabethtown, KY 42701
  Courtesy of GOLD STAR REALTY, 270-307-2703, Penny Miller
  I ri - 2 117 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  193 Woodpointe Court, Mount Washington, KY 40047
  Courtesy of KELLER WILLIAMS HEARTLAND, The Brantingham Group Team
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Sara LeGaspi Realtor KY and IN
  Numri i licencës: 218958 & RB16000226
  Kentuckiana Bridge Realty

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bkmbdfi4cf966lctjlk0
  Keller Williams Realty Louisville East
  9911 Shelbyville Road ste 100 Louisville, KY 40223
  Zyrë

  Sara LeGaspi Realtor KY and IN
  REALTOR® KY & IN 218958 & RB16000226
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.